Energie besparende systemen
 

GSE Integration in-dak montagesysteem

GSE integration levert montagesystemen voor PV-modules. Door te luisteren naar de markt, worden klanten voorzien van de meest innovatieve producten. Door de lage productiekosten is GSE in staat om prijstechnisch aantrekkelijke producten aan te bieden. Als laatst worden producten zorgvuldig getest en voorzien van de juiste certificaten. GSE focust zich op het in-daksysteem voor nagenoeg alle type daken en zonnepanelen. Het innovatieve systeem zorgt ervoor dat panelen snel en eenvoudig in het dak geïnstalleerd worden. Het systeem is ontwikkeld door installateurs van zonnepanelen en bestaat uit slechts enkele lichtgewicht onderdelen. Op deze manier wordt gebruikersgemak gewaarborgd. Het systeem is geschikt voor portrait en landscape montage, ideaal voor dakrenovatie en nieuwbouwwoningen


ESDEC   Clickfit en Flatfix

Esdec focust zich op de ontwikkeling en productie van montagesystemen van zonnepanelen. Esdec levert twee innovatieve systemen genaamd Clickfit en Flatfix. Deze zijn eenvoudig te plaatsen door installateurs op alle type daken. Met de Clickfit en Flatfix oplossingen worden zowel platte als hellende daken in een mum van tijd voorzien van zonnepanelen. Meer informatie over beide oplossingen lees je hieronder.

Clickfit montagesysteem

Het Clickfit montagesysteem is universeel en snel. Dit montagesysteem is flexibel en eenvoudig te monteren door installateurs in de zonne-energie branche. IvoSolar heeft in haar assortiment de Clickfit Evo lijn en de Clickfit Basic lijn. Deze zijn beide geschikt voor montage op hellend dak. Beide staan garant voor een supersnelle installatie.

Flatfix montagesysteem

Het Flatfix montage systeem is geschikt voor de montage van zonnepanelen op een plat dak. Ook hier wordt gebruik gemaakt van een kliksysteem waardoor de montage nu nog sneller. In het assortiment van Natec wordt de focust gelegd op Flatfix Fusion en Flatfix Eco. De fusion lijn is geschikt voor nagenoeg alle platte daken en is geschikt voor zowel grote als kleine systemen. De Eco lijn van Flatfix wordt met name gebruikt bij kleinere daken of daken met veel obstakels. De zonnepanelen kunnen met dit systeem afzonderlijk geplaatst worden op bijvoorbeeld garagedaken en carports.