Energie besparende systemen
 

CSUN  

CSUN is een toonaangevende fabrikant van zonnecellen en panelen en is nauw verbonden met de bekende China Electric Equipment Group (CEEG), die lange strategische partnerships met de KME-groep en DuPont heeft gevestigd. De CEEG-groep is een van de toonaangevende fabrikanten van elektrische transformatoren in China en produceert ook geavanceerde composietmaterialen die worden gebruikt bij de bouw van vliegtuigen en andere transportsystemen. CSUN heeft uitgebreide ervaring in de fotovoltaïsche industrie en staat bekend om uitstekende innovatie, efficiëntie en kwaliteit. Aanvankelijk was de organisatie uitsluitend gericht op cel productie en leverde zonnecellen aan leidende Europese fabrikanten. Tegenwoordig hebben ze een productiecapaciteit van zonnepanelen van 1,2 GW toegevoegd en heeft meer dan 3,0 GW modules verkocht.

Er wordt continue gewerkt aan het verbeteren van de efficiëntie van de fotovoltaïsche cellen en modules. Met een product van 10 jaar en een 25-jarige lineaire prestatiegarantie, ondersteund door toonaangevende verzekeringsmaatschappijen, zijn ze een belangrijke speler in de solar wereld.


BENQ   AU Optronics (AUO)

AU Optronics (AUO) is een toonaangevende wereldwijde producent van TFT-LCD schermen toegewijd om groene oplossingen wereldwijd aan haar klanten te leveren op een manier die duurzaam en vriendelijk is voor het milieu. Naast het feit dat AUO genoteerd staat in de Dow Jones Sustainability World Index, is AUO ook 's werelds eerste TFT-LCD-fabrikant die een LEED Platinum-certificering heeft ontvangen. In aanvulling op AUO's sterke punten in product- en technologische innovatie, benadrukt AUO haar inzet voor duurzaamheid en het gebruik maken van excellente fabricage technieken om hun zonne-activiteiten verder te ontwikkelen. Door gebruik te maken van het innovatievermogen binnen AUO uiten de inspanningen zich in het leveren van hoge betrouwbaarheid en hoogwaardige zonne-energie oplossingen. AUO biedt high-efficiency zonnepanelen, all-round zonneparken service en een sterk geïntegreerd service platform met betrekking tot energie-management. Zonne-oplossingen van AUO voldoen aan alle eisen voor residentiële, commerciële, en nuts voorzieningen.


LG Solar


LG Solar is een vooruitstrevend producent van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen met een zeer hoge efficiëntie. LG Solar is onderdeel van LG Electronics, één van ’s werelds toonaangevende producenten van flatscreen TV's, audio- en videoproducten, mobiele telefoons, airconditioners en wasmachines. 

LG Electronics heeft maar liefst 20 jaar research gedaan voordat zij haar zonnepanelenlijn introduceerde en biedt daardoor zonnepanelen die zich onderscheiden in kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Door de strikte kwaliteitsnormen die LG zichzelf oplegt en het wereldwijde ondersteuningsnetwerk is een lange levensduur en hoge elektriciteitsproductie gegarandeerd.ECsolar


EC SOLAR (Wuxi Saijing Solar Co. Ltd), opgericht in 1980, produceert dagelijks meer dan 60.000 zonnecellen en meer dan 3000 high-performance zonnemodules.

De zonnepanelen staan bekend om de hoge opbrengsten bij weinig zonlicht, zoals in de ochtend en avond.

Ook EC Solar voldoet aan de hoogste eisen en garanties. Het bedrijf is door verschillende internationale instanties gecertificeerd.

Youtub van EC Solar Fabriek  http://youtu.be/8ugQabPB5TM

Website van EC Solar Fabriek : http://www.ecsolar.com/profile/aboutus.html

http://www.ecsolar.com/profile/self/overview-3b87